Translate

marți, 1 noiembrie 2011

Despre criterii de performanta, ReviSal, obligatiile si raspunderea angajatorilor, doar la HR & PayRoll Forum

"AvocatNet.ro va organiza, pe 9 noiembrie, la Grand Hotel Continental, un forum dedicat legislatiei muncii si efectelor sale in practica, alaturi de avocati de renume in domeniu, reprezentanti ai Inspectoratului Teritorial de Munca si specialisti HR. "

Acest "forum" este un big fake in opinia mea. 


Tematica:

1. Codul Muncii in 2011 – obligatiile angajatorilor
2. REVISAL – noua structura a evidentei muncii
3. Criterii de evaluare a angajatilor
4. Regulamentul intern si importanta sa
5. Incheierea si incetarea contractului individual de munca
6. Raspunderea angajatorilor


Iti ajunge sa citesti codul muncii actualizat si daca nu intelegi ceva dai 1 singur search pe vestitul "goagle" si ai rezolvat misterul .
Imi doresc adunari de acest gen sa fie constructive si in alte domenii care intr-adevar merita !!!

3 comentarii:

REDrake spunea...

De cand Baroul a introdus ideea cu pregatirea continua a avocatiloe, foarte multe site-uri de profil au venit cu ideea de a face ceva bani de pe urma avocatilor organizand tot felul de asemenea intruniri si forumuri. In teorie, participarea la aceste intruniri ii foloseste unui avocat la Barou, dar cum Baroul nu face nimic in a-i sanctiona pe avocatii care nu vin la sedinte (si sa recunoastem, cea mai mare parte a avocatilor preferam sa lucram decat sa venim la o sedinta plictisitoare si inutila) este o pierdere si de bani nu numai de vreme.

Avocatul Anonim spunea...

in postul - Institutul National pentru Pregatirea si Perfectionarea Avocatilor - http://avocatulanonim.blogspot.com/search?updated-max=2011-04-09T08%3A43%3A00-07%3A00&max-results=7 am scris si eu despre asa ceva.

Avocatul Anonim spunea...

Domnule Iacob Constantin din Iasi raspunsul meu este nu :) Wtf? Aici nu e site de anunturi !